Pawise Sea World Jellyfish Toy

by

Pawise

A dog requires a lot of care and attention to meet their basic needs, it is important to be clear about what they are, the main one is water and food, you have to make sure they will not suffer from thirst and that their food is appropriate and has a ...

Size

  • 15 cm 53kr. 353kr./M

Order 2 units, don't run out of it

Make your pet happy with one of these products!

Customers who have seen this product have also purchased..

Features Pawise Sea World Jellyfish Toy

  • Reference8886467545856
  • Weight150 GR, 60 GR
  • BrandPawise
  • Units1
  • Size25 cm, 15 cm

Description Pawise Sea World Jellyfish Toy

En hund kræver meget omsorg og opmærksomhed for at opfylde sine grundlæggende behov, det er vigtigt at gøre sig klart, hvad de er, det vigtigste er vand og mad, du skal sørge for, at de ikke lider af tørst, og at deres mad er passende og indeholder alle de vitaminer og mineraler, der er nødvendige for deres vækst og udvikling, søvn er en del af deres liv, da de sover mange timer i løbet af dagen og natten, at passe på deres plads er noget, der betyder meget for dem, da de beskytter deres territorium.

To andre meget vigtige behov for at din hund kan være en sund hund er motion og social interaktion. Legetøj giver din hund fordelene ved at opfylde disse behov, så du skal lære at vælge det rigtige legetøj og vide, at det skal være lavet af ikke-giftige materialer, så dit kæledyr kan tygge på det. Fordele ved pawise legetøj til dit kæledyr.

Pawise legetøj giver motion og fysisk aktivitet, hvilket forhindrer dem i at lide af fedme og stress, fordi de frigør al den energi, de naturligt har, og du kan have det sjovt med din hund. Du behøver ikke at bekymre dig om, at de let bliver beskadiget, fordi de er lavet af holdbare materialer og sikre for din pelsede ven, termoplastiske og meget bløde bomuldssnore, unikke designs og lyse farver.

Ud over at børste hans tænder skal du have særligt legetøj, der giver ham følelser på tandkødet og hjælper ham med at rense tænderne for at undgå plak- og tandstensdannelse. Når han bliver ældre, forebygger du fremtidige mundlidelser. Den kan bruges af store og små hunde samt hvalpe både indendørs og udendørs.

Du og din hund kan have det sjovt med disse havdyr, som vil bringe jer til sommeren.

Vigtig meddelelse
Legetøjet er designet til at holde så længe som muligt, når det bruges korrekt.
Hold hele tiden øje med dit kæledyr, når du bruger legetøj af enhver art.

Customer Reviews Pawise Sea World Jellyfish Toy

5 Stars | 6 reviews
5 Stars
83%
4 Stars
17%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Stars
0%
By
in

Este juguete le gusta mucho a Minerva

By
in

Le encanta a nuestra perrita jugar con la medusa, se ve resistente y por ahora, le sigue encantando como el primer da!!

By
in

Es genial

Standard price

53kr.

Autoship order How does it work?

Save in your Autoship deliveries! + info

-5%
In stock
-
+

Prices valid for today