AFP Chill Out Life Jacket

by

AFP

ALL FOR PAWS CHILL OUT LIFE JACKETS FOR DOGS When the summer arrives, the heat and the high temperatures it's time to go to the pool or the beach and we want to share those moments with our dog but safety always comes first that's why we offer you t ...

Size

  • L 316kr.

Order 2 units, don't run out of it

  • x1 316kr. 316kr./unit
  • x2 -6kr. 626kr. 310kr. last unit
  • x3 -9kr. 939kr. 307kr. last unit
  • x5 -16kr. 1.564kr. 300kr. last unit

Make your pet happy with one of these products!

Customers who have seen this product have also purchased..

Features AFP Chill Out Life Jacket

  • Reference847922082222
  • Weight375 GR, 417 gr, 333 gr
  • SizeL, M, S
  • ColorsBlue
  • BrandAFP
  • Units1
  • Dog SizeSmall, Medium, Maxi

Description AFP Chill Out Life Jacket

ALL FOR PAWS CHILL OUT REDNINGSVESTE TIL HUNDE

Når sommeren kommer, varmen og de høje temperaturer, er det tid til at tage til poolen eller stranden, og vi vil gerne dele disse øjeblikke med vores hund, men sikkerheden kommer altid først, og derfor tilbyder vi dig en redningsvest til hunde, så din hund vil være meget sikker, mens den nyder vandet.

Hold din hund komfortabel og sikker med All For Paws!

Med sommeren kommer tiden for godt vejr og udendørs aktiviteter, og vi ved alle, at den bedste måde at køle af og nyde sommeren på er på stranden og i poolen. Vi ved, at du ikke ønsker at blive adskilt fra din hund, og at du ønsker at nyde denne længe ventede tid på året, men sikkerhed er altid en prioritet, og derfor tilbyder vi dig denne fantastiske redningsvest, så du ikke behøver at bekymre dig om din hund. All For Paws redningsvesten til hunde er det perfekte supplement, hvis du er fan af vandaktiviteter som sejlads, fiskeri og andre aktiviteter, da redningsvesten giver den sikkerhed og komfort, som din hund har brug for. Vi ved alle, at hunde synes at være fødte svømmere, og nogle gange er det bare at få dem tæt på vandet, der får dem til at bevæge deres poter, men ligesom voksne og børn kan hunde også blive trætte af at svømme. Hvis du giver din hund en redningsvest på, sikrer du, at den kan holde sig flydende, selv hvis den ved et uheld falder ned i poolen, hvis du ikke holder øje med den.

Let at montere

Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket gør den super holdbar. Hundesvømpen er super nem at tage af og på, da den har sikkerhedslåse og er justerbar. Redningsvesten har et håndtag på bagsiden, så du nemt og sikkert kan holde din hund. Denne vest er også meget nem at rengøre.

Vi ved, hvor let det er for hunde at svømme, men de kan blive trætte, føle sig meget udmattede, eller hvis de får et slag, kan de føle sig slørede og måske ikke være i stand til at holde sig flydende, så det er vigtigt at have en redningsvest med, når du svømmer med dit kæledyr.

Chill out-linjen til hunde

Redningsvesten til hunde er en del af All for Paws Chill Out-hundeserien, som er specielt designet til, at du og din hund kan have det sjovest om sommeren, mens du holder din hund kølig og sikker og undgår virkningerne af høje temperaturer eller det frygtede hedeslag.

Vigtigste egenskaber ved redningsvesten

- Håndtag på bagsiden
- Din hund vil føle sig meget komfortabel
- Med justerbare sikkerhedslåse
- Fremstillet af materialer af høj kvalitet
- Let at rengøre

Størrelser

S - Bryst: 56-69 cm Ryglængde: 30 cm Krave: 38-50 cm

M - Bryst: 69-81 cm Ryglængde: 35 cm Krave: 48-58 cm

L - Bryst: 81-96 cm Ryglængde: 39 cm Halsudskæring: 53-68 cm

Customer Reviews AFP Chill Out Life Jacket

Standard price

316kr.

Autoship order How does it work?

Save in your Autoship deliveries! + info

-5%
available
-
+

Prices valid for today