media/1/banners/banner_1711541889_ciQ9oKB4.webp

AFP Lemon Chill Out Moisturizing Chill Out Toy

by

AFP

all for paws Hydrating toys Chill out Moisturizing toys for dogs are especially designed for summer where we need to provide water to our dog 24 hours a day so that it can be maintained hydrated to avoid the effects of high temperatures. Simply ...

Size

  • 15 cm 94kr. 627kr./M

Order 2 units, don't run out of it

  • x1 94kr. 94kr./unit
  • x2 -2kr. 186kr. 92kr. last unit
  • x3 -3kr. 279kr. 91kr. last unit
  • x5 -5kr. 465kr. 89kr. last unit

Make your pet happy with one of these products!

Customers who have seen this product have also purchased..

Features AFP Lemon Chill Out Moisturizing Chill Out Toy

  • Reference847922082338
  • Weight125 GR
  • Size15 cm
  • BrandAFP
  • Units1

Description AFP Lemon Chill Out Moisturizing Chill Out Toy

alt for pote hydratiserende legetøj chill out

Fugtgivende legetøj til hunde er specielt designet til sommer, hvor vi skal give vand til vores hund 24 timer i døgnet, så den kan opretholdes hydreret for at undgå virkningerne af høje temperaturer. Simpelthen sum og eacute; rgelo i vand og din hund, mens du spiller drikke / akut; vand.

& IEXCL; simpelthen sum og eacuteos i vand!

Når sommeren ankommer, er det vigtigt at holde os opmærksom på at forhindre, at vores hund påvirker virkningerne af høje temperaturer og vigtige; En af de vigtigste ting er at holde vores hund godt hydreret, det er derfor, du har brug for at give vand frisk 24 timer om dagen, med fugtgivende legetøj kan gøres i en meget F & AUS, da kun nedsænket i vand absorberer vand, som en svamp, og din hund, når du spiller med dem, drikker uden at realisere det.

legetøj til hunde, der bevarer vandet, holder hydreret, mens du spiller & nbsp;

simpelthen tendens til at fordybe det i vand, hvilket gør legetøjs retestanquiry og akut; vandet og når jeg giver det til din hund. Drik mens du spiller. Sta Ser & Aacute; en kilde til ferskvand, som din hund vil have en tendens til; En F & Aacute, adgang overalt i huset. At finde disse forfriskende legetøj i design og frost med frugt og is, der takket være dets effektive materiale absorberer vandet og bevarer det. & Nbsp; forfriskende legetøj har sjove designs og frugter, is og knogler, der ved siden af ??dens tekstur er den Favorit legetøj af din hund. & nbsp; Knoglerne og Frisbee indeholder desuden et flydende materiale, så du også kan lege med dem i poolen eller på stranden, desuden. af lim og sand og iacute skive ved at bide det udstråle en lyd, som din hund elsker.

alt for poter fugtgivende hunde legetøj fremstillet med førsteklasses materialer og nbsp; som gør dem meget modstandsdygtige og holdbare og derudover sammen med alle sommerhunde til hunde chill ud alt for poter vil have forskellige alternativer til at have det sjovt Med dit kæledyr om sommeren, men også for at holde det altid hydreret og frisk for at undgå at spørge; Virkningerne af høje temperaturer og det frygtede varmeslag. Disse legetøj er utvivlsomt ideel til varmen af ??A & Ntilde; Eller det vil hjælpe dig og hydrere til din hund og IEXCL; så alt er sjovt! & Nbsp;

Hovedegenskaber ved fugtgivende legetøj

- Behold vandet og nbsp;
- Knoglerne flyder også og nbsp;
- Simpelthen design og frugter og frost og nbsp;
- Premium materialer

Vigtig meddelelse

legetøj er designet til at vare så meget som muligt, mens dens brug er korrekt.

Se dit kæledyr på alle tidspunkter, så længe du er. Ved hjælp af nogen type legetøj.

Customer Reviews AFP Lemon Chill Out Moisturizing Chill Out Toy

Standard price

94kr.

Autoship order How does it work?

Save in your Autoship deliveries! + info

-5%
-
+

Prices valid for today